Tahniah pasukan Kedah! Juara Piala Malaysia 2016.

cerita sukan Monday, October 31, 2016

Cerita cicak!

himpunan ilmu dan doa Monday, October 31, 2016

Siapa juara? Pentas akhir Piala Malaysia 2016....

cerita sukan Sunday, October 30, 2016

Comel..... Gebu macam pau dah rupanya!!

ragam si comel Saturday, October 29, 2016

Segarkan bahagian intimmu dengan FemMist!

reviews Saturday, October 29, 2016

Berhati-hati dengan elektrik.

sharing Friday, October 28, 2016

Produk kecantikan bukan hanya untuk wanita, lelaki pun boleh guna!

semua mengenai lelaki Thursday, October 27, 2016

Mudahnya minum air gula, baca tips ni....

infotips kehamilan Wednesday, October 26, 2016

Tips penyusuan ekslusif untuk si kecil kita!

infotips penyusuan susu ibu Wednesday, October 26, 2016

Pantyliner...

semua mengenai wanita Tuesday, October 25, 2016

Makan ikut emosi?

infotips sihat dan diet Tuesday, October 25, 2016

Kerana nyamuk itu......

just sharing and remind Monday, October 24, 2016

Novel Giveaway by Arrien Amani.

contest Sunday, October 23, 2016

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BULAN NOVERMBER BY KINAH.

contest Sunday, October 23, 2016

Segmen Bloglist November Blog Seindahcerita.

contest Sunday, October 23, 2016

Segmen 12 Jam Bloglist #23 Mialiana.com.

contest Sunday, October 23, 2016

Macam mana nak kurangkan rasa sakit kontraksi bersalin?

infotips kehamilan Sunday, October 23, 2016

Macam mana nak bezakan ais air paip atau ais air masak?

infotips kepenggunaan Saturday, October 22, 2016

Nak percepatkan bukaan serviks? Baca ni......

infotips kehamilan Saturday, October 22, 2016

Khasiat surah Yaasin.

ilmu Friday, October 21, 2016

Selepas 3 hari tidak bersiaran.....

my story Friday, October 21, 2016

Masih tak sempat nak blogwalking kawan kawan... huhu....

blog story Tuesday, October 18, 2016

Bayi anda kembung? Jom legakan dia dengan langkah ini....

infotips ibu bapa dan anak Monday, October 17, 2016

Bihun ayam goreng nescafe suam!

my story Monday, October 17, 2016

Bahayakah minum air manis....

infotips sihat dan diet Saturday, October 15, 2016

Curi duit anak sendiri?

just sharing and remind Friday, October 14, 2016

GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT.

contest Friday, October 14, 2016

Keluarga kecilku....

my famili Wednesday, October 12, 2016

Cerita ayah dan anak....

just sharing and remind Wednesday, October 12, 2016

Menang Giveaway : 1st anniversary blog dan my birthday anjuran bondezaidalifah.com.

blog story Wednesday, October 12, 2016

Kek salah bikin??

my story Tuesday, October 11, 2016

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Bloglist Mac 2017

Geng AFBians

Pengomen Tegar