Top commentators January 2017.

by - February 01, 2017

Top commentators January 2017. | Assalamualaikum wbt... Waduh waduh... dah habis bulan January dah... Alamak... cepatnya masa berjalan kan? Hmm... so, macam biasalah, cikla nak tayanglah siapakah dia top commentators January 2017 blog cikla yang kerdil ini. Jom kita tengok dulu jom...

Top commentators January 2017.



Top commentators January 2017.
Top commentators January 2017.


So, nampaknya pakcik WP (Warisan Petaniyang mengungguli carta. Terima kasih pakcik sebab selalu singgah blog kita... Untuk lebih menghargai korang yang rajin singgah dan  komen sini, cikla nak pilih sorang lagilah. Untuk lebih adil, cikla nak guna khidmat random.org. Boleh? Jom kita tengok siapa yang kena...


Top commentators January 2017.
Top commentators January 2017.


No. 6... Siapa ye yang berada di tempat ke-6? Ermm... Adik blogger At-Tarmizi. Tahniah untuk keduanya, so macam biasa cikla harap bolehlah hantar detail nama, alamat dan no fon (untuk pengesahan penghantaran hadiah) ke email arinillalove82@gmail.com

Sekali lagi cikla nak ucapakan terima kasih pada semua ye. Terharu cikla sebab masih ada yang sudi singgah nak komen blog ni. Terima kasih ye semua, walaupun ada yang cikla belum sempat nak singgah dan komen balik. InshaAllah lepas ni cikla akan cuba untuk balas komen dan singgah pada siapa yang rajin singgah sini.... *fokus dan konsisten.... Pada yang tak terpilih, janganlah sedih. Mungkin rezeki korang lain kali kan. Jangan serik singgah dan komen sini lagi ye. Komen banyak-banyak tau. Hihi...

Oklah, Pakcik WP dengan adik Mizi jangan lupa ye... Sekian dulu, wassalam...

You May Also Like

3 Orang yang komen.

  1. Tahniah pakcik ! hebak2..yeay msuk carta balik..hahaa..

    ReplyDelete
  2. Syukur Alhamdulillah.
    Tq CikLa.
    Maklumat pakcik dh ada dlm email CikLa.

    ReplyDelete
  3. wah...terima kasih. rezeki =) maaflah lambat balas... saya dah e-mail dah. terima kasih sekali lagi ya =)

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.