Top commentators February 2017.

by - March 02, 2017

Top commentators February 2017. | Assalamualaikum wbt. Sebelum tu, maaflah sebab terlambat sikit announced senarai top commentators untuk February ni. So, macam biasalah, jom kita tengok siapa pulak yang bertuah menduduki tangga pertama carta. Ececeh... dah macam carta muzik-muzik pulak. Hehe.

Jom tengok sesama;

Top commentators February 2017.

Top commentators February 2017.
Top commentators February 2017. 


Namanya blogger Noor Azlan pulak yang berjaya berada ditempat pertama. Terima kasih ye, sebab selalu berkunjung dan komen di blog ni. So, macam selalu nanti send detail awak (nama, alamat, no. telefon) ke arinillalove82@gmail.com untuk pemberian sedikit cenderamata penghargaan. 

Pada yang lain, terima kasih jugak sebab sudi singgah dan komen di blog ni tau. Cikla hargainya. Thanks korang! Lepas ni, jangan jemu dan serik singgah si ni lagi ye sayang sayang semua. Dah macam Dato' Vida lah pulak...

I'm appreciated that!

You May Also Like

12 Orang yang komen.

  1. Tahniah Noor Azlan kerana jadi top komentar Februari,
    Tahniah juga CikLa kerana menghargai komentar followers.
    Pakcik dan dua kali dapat cenderamata cantik drp CikLa.
    Tqvm.

    ReplyDelete
  2. tahniah semua yang tersenarai hehe

    ReplyDelete
  3. Oh ada penghargaan ke? Tak tahu pula... hahaha... Apa pun terima kasih, nanti saya email...

    ReplyDelete
  4. Tahniah utk pemenang. Salam perkenalan cikla 😘

    ReplyDelete
  5. Huiii nape nama kite tak de.. Ni mesti jengjarang singgah sini.. Sori cikla.. Pasni harussss selalu ziarah cikla... hehe :)

    ReplyDelete
  6. Alaa.. nama saya tak tersenarai pula. Sedih.

    ReplyDelete
  7. tahniah.
    aida br dtg jengah cikla ari ni.
    sehari dpt bw beberapa blog ajer.
    maklum ler, reading list aida panjang! hi hi hi...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.