Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya.

by - April 20, 2017

Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya. | Assalamualaikum wbt. Setelah hampir 2 minggu blog kesayangan cikla ni diedit, akhirnya siap jugak. Syukurlah. Terima kasih pada adik manis MAISARAHSIDI.COM sebab gigih mengedit blog ni ikut apa yang cikla nak. Kesian dia, sebab layan kerenah cikla kan. Hihi.

Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya.


Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya.
Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya. 

Sejujurnya, memang cikla suka dengan hasil kerja Mai ni. Kemas dan cantik. Gabungan warna putih  dan pink memang kena kan. Tak nampak messy sangat.  Serabut sana sini. I love it! Kalau korang nak merasa sentuhan Mai ni, pergi je kat blog dan Facebook page beliau. Kat sana ada banyak lagi hasil kerja beliau yang cantik dan awesome. Harganya pun sangat berpatutan... 👍

Tapi, watermark ni cikla buat sendiri. Hehe...  Touch up sikit. Dah jadi. Oklah tu kan, dari takde.

Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya.
Alhamdullillah... Blog dah siap diedit sepenuhnya. 

So, thanks again mai... ❤❤❤


Facebook page MAISARAHSIDI.COM SINI
Blog MAISARAHSIDI.COM SINI

You May Also Like

25 Orang yang komen.

  1. wah blog ini nampak ceria.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah nnti Cikla join. Thanks singgah ye ucing

      Delete
  2. wah nampak lebih kemas dan cantik blog cikla...lama dah tak jenguk makin berseri..:D

    ReplyDelete
  3. nmpk kemas & cantik, zie pun suka soft pink mcm ni..suka2

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah cantik dan kemas sangat...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kan... WP boleh jugak kalau nk cantik kan blog.. hihi

      Delete
  6. Replies
    1. Cantik kan sentuhan mai.. thanks mrs. Pip

      Delete
  7. comelnya header hehehe done follow sini :D

    ReplyDelete
  8. Wah baju baru blog akhirnya siap. Comel header tu cikLa. Org singgah terus tahu siapa owner blog ni. 👍

    ReplyDelete
  9. Hi! geng #makanakempat... hehehe... Cantik dan kemas. Rasa macam nak tukar kulit blog jugak lah ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai geng... jom tukar secara berjemaah jom... ❤

      Delete
  10. Yezzaaaa, cantikkkk amat baju baru blog Cikla...

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini CikLa....cantik dan kemas lah...suka dengan hasil jemari dari blogger Maisarah....

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.