Giveaway eCards Raya ; Nostalgia Puasa Zaman Kanak-kanak.

by - April 06, 2017

Giveaway eCards Raya ; Nostalgia Puasa Zaman Kanak-kanak. | Assalamualaikum wbt. Fuh... dah lama kot cikla tak join giveaway kan? Since gigih nak apply google Adsense, maknanya stop dulu join segmen dengan giveaway. Terlebih dahulu, thanks adik Zafirah Nazri yang comel sebab sudi tag cikla untuk memeriahkan lagi giveaway sahabat kita ni...

Giveaway eCards Raya ; Nostalgia Puasa Zaman Kanak-kanak.
Giveaway eCards Raya ; Nostalgia Puasa Zaman Kanak-kanak. Klik banner untuk join.


Wah... kena flashback nostalgia puasa masa zaman kanak-kanak ye. Emmm.. jap ingat balik. Ye ye, dah ingat dah. Nostalgia puasa masa cikla kecik-kecik dulu bila cikla dengan adik cikla mandi sambil minum air. Lepas tu, mandi punyalah lama. Siap berendam dalam besen. Kekonon fefeling berendam dalam tab mandi. Yang tak boleh nak blahnya, masa berbuka kamilah orang pertama yang 'terconggok' kat meja makan tunggu azan nak buka puasa. Siap buat muka tak bersalah pulak tu. Haha... 

Tapi, bagi cikla zaman kanak-kanaklah zaman paling best dan fun. Zaman 'hati kering' pun ye. Sebab orang marah pun buat dek je. Macam takde perasaan... tau nak main je memanjang... 

So, cikla nak tag KAK SUE, UNNI ANJE, ANA SUHANA DAN EYJA untuk join sama. Pada yang tak ditag pun boleh join kalau nak join. Lagi ramai lagi best. Meriah sikit. Apa yang penting kita support sesama blogger. Yeahhh....

Hadiahnya adalah ecard raya mengikut citarasa sendiri. Best kan. Apa lagi, moh join giveaway akan berlangsung dari 29 Mac sampai 26 May 2017.

Good luck pada yang join... ❤❤❤


You May Also Like

13 Orang yang komen.

  1. Good luck CikLa.

    Terima kasih tag Ana. InsyaAllah ana join nanti.

    ReplyDelete
  2. Amboi. SIap minum air! Hahahahahaha Tapi memang best pun berendam dalam tab. Feeling macam kat swimming pool gitu! Thanks tag eyja :) Nanti insyaAllah eyja akan join! Wee! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaaa. Tau xpe. Nakal tak ingat time tu... sweet memory...

      Nnti join tau...

      Delete
  3. Rajin cikla kita join GA...all the best ye moga murah rezeki amin

    ReplyDelete
  4. Auchhh malu saya, cikla kata saya comel. Hehehhe.

    Kita punya nakal lebih kurang je cikla hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.... rindu kan zaman nakal dedulu...😛

      Delete
  5. hahaha comel je. nampak la bersalah di situ sebab awal-awal dah tercongok kat meja makan kann hahaha.

    semoga berjaya cikla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Salah satu sbb tercongok tu nk cover lah tu..! Hihi nakal sungguh time tu...

      Delete
  6. Hahaha terconggok tu trick kan sis. Nampak la sikit muka penat puasa tu hehhee.

    Thanks join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Tau xpe...

      Most welcome dear..

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.