Tahniah, Bio-Oil dah 10 tahun di Malaysia.

by - April 04, 2017

Tahniah, Bio-Oil dah 10 tahun di Malaysia.  | Assalamualaikum wbt. Pejam celik, pejam celik dah 10 tahun dah Bio-Oil berada dekat dalam hati rakyat Malaysia. Lama kan, sedekad dah. Cikla percaya, bukan senang nak 'bertahan' dan kekal mantain dalam tempoh selama itu. Paling membanggakan Bio-Oil kini merupakan produk mengatasi parut dan regangan kulit paling popular dan paling laris di 23 buah negara termasuklah Malaysia yang tercinta ini.

Sebelum ni cikla ada jugak cerita pasal Bio-Oil ni di SINI dan SINI. Dan, sekarang ni memang cikla dan keluarga menggunakan Bio-Oil untuk mengatasi masalah parut.  Suami cikla pakai dia cakap ok. Cuma tak konsisten je. Kejap pakai, kejap tak. Biasalah kan, kalau teringat pakailah dia. Huhu.


Tahniah, Bio-Oil dah 10 tahun di Malaysia.
Tahniah, Bio-Oil dah 10 tahun di Malaysia.  Sumber Google.

Apa yang penting, Bio-Oil sememangnya halal sebab ia terhasil dari ekstrak tumbuhan dan vitamin A & E. Bahan 'ajaib'  yang terkandung di dalamnya iaitu PurCellin Oil memang sangat bagus untuk kulit dan menjadikan kulit lebih anjal. Korang tak perlu khuatir kalau nak menggunakannya sebab Bio-Oil sememangnya sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit sensitif pun boleh guna.

Selamat berBio-Oil ya! ❤❤

You May Also Like

6 Orang yang komen.

  1. Tak pernah guna lagi.. mungkin satu hari nanti...

    ReplyDelete
  2. lama lama x guna ni, sebab mahal..hahahaha

    ReplyDelete
  3. Ana mmg guna bio oil ni. Bgs utk kulit especially dekat kulit siku dan lutut yg selalu kering.

    ReplyDelete
  4. Selalu nampak kat kedai.. tak tahu apa fungsinya.. sekarang dah tahu, rasa macam nak beli pula

    ReplyDelete
  5. Betul tu, lama dah dengar bio oil ni kat Malaysia...

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.