01 April 2017

# blog story

Tiada top commentators untuk Mac.

Tiada top commentators untuk Mac. | Assalamualaikum wbt. Untuk makluman pengomen blog ni, nampak gayanya bulan Mac ni tiada top commentators disebabkan oleh kerja-kerja penyelenggaraan dan mencantikkan blog. Bukan apa, widget untuk top commentators tetiba hilang. Dah try betulkan pun sama je. 

Untuk top commentators Feb, Noor Azlan maaf lambat send cenderamata. Sibuk sikit. InshaAllah, hadiah akan dipos dalam masa terdekat ni. 

Terima kasih...❤❤


5 comments:

  1. Wah sesi mencantikkan blog ye cikla. 😍

    Tak sabar nak tgk nanti.

    ReplyDelete
  2. Wah.. buat kerja-kerja mencantikkan blog ye cik LA..a

    ReplyDelete
  3. CikLa sedang pasang signboard "Work under progress".. Harap maklum.. hehehe gurau tau CikLa 😄..

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.