19 May 2017

# contest

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim.

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim. | Assalamualaikum wbt. Jom join segmen ni. Kalau korang nak join, macam biasa klik kat banner dari bawah.

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim.

Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim.
Segmen: Bloglist 1st Time by Lokman Hakim. 

Seramai 15 orang yang bertuah akan dipilih menghiasi bloglist adik Lokman Hakim ni. Segmen berlangsung dari 11/5/2017 hingga 20/5/2017. Kejap je tu, apa lagi jom join ramai-ramai.

Selamat bersegmen korang... ❤❤❤

1 comment:

  1. Selamat bersegmen sama CikLa :)
    Moga blog kita ada rezeki terselit kan :D

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.