Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

by - July 17, 2017

Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. | Assalamualaikum wbt. Hai korang, giveaway cikla sedang berlangsung tau. Korang dah join belum? Jomlah join. Banyak lagi masa nak join. So, pada yang dah join, thanks ye korang sebab join dan support cikla. Cikla senaraikan peserta yang join giveaway ni ye... Jom check!

Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.


Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Senarai peserta Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. 

  1. Zafirah Nazri 
  2. Cekgu Norazimah
  3. Sayidah Napisah
  4. Kak Yong
  5. Haslina Kasbulah
  6. Hani Fadhlina
  7. Shahida Halim
  8. Noor Akma
  9. Mrs. Fuzy Sweetsourleyra
  10. Miza Talib
  11. Salatul Zarida
  12. Shahida Dzulkafli 
  13. Amar Razali
  14. Siti Rohaida Yusof
  15. Mia Liana
  16. Nona Qiyah
  17. Sya Nissa
  18. Lea Azleeya
  19. Mar Mansor
  20. Azman Arshad
  21. Shikin Razali
  22. Noor Azlan 
  23. Farhanna Jafri
  24. Radhia Razali
  25.  Sheila Adziz
  26. Efa Othman

Pada yang belum join tu klik je kat SINI. Pada yang dah join, thanks again. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak tau.

Thanks and enjoy!! 

You May Also Like

7 Orang yang komen.


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.