31 August 2017

# contest

KaklongChan.com Merdeka Giveaway!

KaklongChan.com Merdeka Giveaway! | Assalamualaikum wbt. Jom join giveaway ni. Nak join, macam biasa klik banner di bawah.

KaklongChan.com Merdeka Giveaway!


KaklongChan.com Merdeka Giveaway!
KaklongChan.com Merdeka Giveaway!

So, giveaway berlangsung sehingga 31 Ogos 2017 dan hanya seorang saja Pemenang dipilih menerima hadiah sebuah beg  ANELLO BANANA BEG berwarna pink. Wow, pink tu. So, apa lagi. Jom join. Mana tau ada rezeki dapat beg.

Good luck korang...

4 comments:

  1. Selamat hari kemerdekaan Malaysia ke 60

    Assalamualaikum dan selamat pagi sis cik la

    selamat berjaya dan mengisi kemerdekaan

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/kaklongchancom-merdeka-giveaway.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.