mini stationery giveaway by mirzasyazwina.

by - August 02, 2017

mini stationery giveaway by mirzasyazwina. | Assalamualaikum wbt. Jom join giveaway ni. Mana tau, untung-untung dapat stationery. Boleh bagi kat anak. Kalau cikla lah. Macam biasa, nak join klik kat banner di bawah. 

mini stationery giveaway by mirzasyazwina.
mini stationery giveaway by mirzasyazwina. 

mini stationery giveaway by mirzasyazwina.


Syaratnya pun mudah aje;

  • Buat entry yang bertajuk mini stationery giveaway by mirzasyazwina
  • Copy banner di atas dan linkkan ke entry penganjur.
  • Follow blog ini https://dorayakino.blogspot.my/
  • Follow instagram @mirzarohizat @da.pok
  • Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen. 

Seorang pemenang akan di pilih. Giveaway tamat pada 5/8/2017. So, jomlah join. 

Selamat berjaya pada  yang join... All the best! 

You May Also Like

3 Orang yang komen.

  1. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.