01 August 2017

# contest

Pencarian Bloglist OGOS 2017.

Pencarian Bloglist OGOS 2017.  | Assalamualaikum wbt. Korang dah join segmen ni tak? Kalau belum join, jom join sama. Klik je kat banner di bawah. 

Pencarian Bloglist OGOS 2017.
Pencarian Bloglist OGOS 2017.

Pencarian Bloglist OGOS 2017.


Syaratnya pun senang je. 

  • Tepek banner ni dan backlink kan ke sini.
  • Tajuk Pencarian Bloglist OGOS 2017 
  • Add follower (kalau boleh di add)
  • Tinggalkan URL penyertaan di kotak komen

Senang je kan. Apa lagi jumlah join ramai-ramai. Segmen berakhir pada 7 Ogos 2017. So, apa lagi. Jom lah kita memeriahkan lagi segmen sahabat ni. 

Selamat bersegmen korang. Semoga kita terpilih menghiasi bloglist blog 'Cinta Itu Indah'...

11 comments:

  1. Good luck.. btw, blogwalking and follow sini..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..

      Done join your giveaway. Semoga ada rezeki saya...

      Delete
  3. Replies
    1. Jom Jom. Lagi ramai lagi bagus. Meriah sikit. Hehe

      Delete
  4. Dari segmen yang sama. Btw done follow, salam perkenalan

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/pencarian-bloglist-ogos-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan. Terima kasih.. Good luck too

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.