03 August 2017

# contest

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST.

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST. | Assalamualaikum wbt. Jom join giveaway ni. Macam biasa, nak join klik kat banner di bawah. 

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST.
SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST. 


Syaratnya pun senang sangat;
  1. Buat satu entry bertajuk "SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST"
  2. Copy banner di atas dan backlink kan semula ke entri giveaway. 
  3. Follow blog Sulaman Comel Kak Noor dan Sis Hawa
  4. Like pages Chubby Baby Best
  5. Follow IG @sulamancomel [jika ada akaun Instagram]
  6. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. 

Hadiah yang bakal di berikan adalah Tuala Sulaman Pakej Family untuk 3 ORANG BLOGGER yang bertuah! Set Pakej Family ni best tau sebabnya terdapat 3 helai tuala.

  • 1 helai tuala Mommy
  • 1 helai tuala Daddy
  • 1 helai tuala Si Comel

Giveaway berlangsung dari 1/8/2017 hingga 31/8/2017. Pemenang akan diumumkan pada 1/9/2017. 

Good luck pada  yang join. All the best! 

17 comments:

  1. hai cikla! lama dah tak berbw.. hehe.. good luck!

    ReplyDelete
  2. nak join ok

    http://marblemomo.blogspot.com/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest.html

    ReplyDelete
  3. SINGGAH PAGI

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest-31ogos2017.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  5. hai sis.. singgah dari segmen yang sama.. salam kenal.. jemput join contest kat blog ye..sambil2 BW :-)

    https://mamadasuki.blogspot.my/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest.html

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari contest yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/08/sulaman-comel-merdeka-contest.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  7. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
    has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, superb blog!

    ReplyDelete
  8. This design is spectacular! You obviously know how to keep
    a reader amused. Between your wit and your videos,
    I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!)
    Great job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    ReplyDelete
  9. At this time it appears like Wordpress is the top blogging platform available
    right now. (from what I've read) Is that what you
    are using on your blog?

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.