09 September 2017

# contest

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

First Giveaway By Blog Buku Pinky! | Assalamualaikum wbt. Hari ni hari join giveaway ye kawan-kawan. Hihi. First cikla tengok entri giveaway ni, terus terbukak hati nak join. Bila tengok hadiahnya pulak, lagilah terbukak-bukak lagi hati ni nak turut serta. Hadiahnya memang menggoda yawww.... Macam rugi pulak kalau tak join. 

Korang kalau nak join, moh ler kita. Syaratnya pun senang benor. Follow media sosial penganjur je. Siapa yang nak join, klik je kat banner comel di bawah tu.

First Giveaway By Blog Buku Pinky!


First Giveaway By Blog Buku Pinky!
First Giveaway By Blog Buku Pinky!

So, apa lagi. Pada siapa yang belum join, jom join lekaih. Lagi ramai lagi bagus, meriah kasi meriah lagi. Untung-untung dapat hadiah kan. Manalah tau...

Good luck pada yang join. Semoga murah rezeki kita semua. 

4 comments:


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.