12 December 2017

# contest

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com.

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com. | Assalamualaikum wbt. Jom join giveaway ni. Nak tau apa ceritanya, marilah kita menyemaknya bersama-sama ye. Jom jom... 

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Klik banner untuk join

Cara penyertaan:

  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.
  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
    • Copy and paste code yang diberikan di bawah ni dan publish.
    • Tinggalkan link entri dalam bahagian komen.
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.

Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.

Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018

Apa lagi, jomlah join. Manalah bertuah menang kan. Boleh dapat hadiah misteri. Wahhh... Memang best.

Good luck korang. Selamat ber giveaway.

9 comments:

  1. Haii.. Ayu singgah sini jap dari GA yang sama. Goofluck awak! ;)

    ReplyDelete
  2. goodluckkkk. ray singgah dr segmen yang sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.