Breaking

09 March 2018

Cash Giveaway by FarhanaJafri.

Cash Giveaway by FarhanaJafri. | Assalamualaikum wbt. Pagi-pagi lagi dah join giveaway. Hehe. Takpe, pembuka entri katanya. Korang dah join belum? Kalau belum, moh join ramai-ramai. Macam biasa, nak join klik banner di bawah. 

Cash Giveaway by FarhanaJafri.
Cash Giveaway by FarhanaJafri. 

Cash Giveaway by FarhanaJafri. 

Giveaway berlangsung sehingga 7 April 2018, tapi ia bergantung kepada budi bicara penganjur jugak bila beliau nak menamatkan giveaway ini. 

Good luck pada yang join dan diri ku ini. Hehe. Selamat bersegmen... 

8 comments:

  1. salam jumaat.wah best ni..
    gud luck =)

    ReplyDelete
  2. Goodluck giveaway, saya dah join :)

    ReplyDelete
  3. aida lom join.
    bersiaran ni dari phone. blogwalking memang kat phone ajer.
    payah la skit nak update entry.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih join & support GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/senarai-pemenang-cash-giveaway-by.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.