Breaking

31 May 2018

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.  *this is sticky post until 11.59 pm on 31 May 2018. Sila scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ!  

Assalamualaikum wbt. Bulan Mei (3/5/2010) adalah birthday month anak cikla yang sulung, kakak Batrisyia. Pengalaman semasa melahirkan dia 8 tahun lalu, memang kenangan yang cikla tak boleh lupakan. Cikla mengandungkan kakak Batrisyia lebih hari. Senang cakap, over due. So, apa lagi kena induce lah. Dah lah masa tu memang tak pernah tau apa itu induce dan macam mana caranya. Memang serah diri ajelah time tu. Redha! 

Hampir 4 jam jugaklah cikla menahan sakit kontraksi selepas di induce sebelum melahirkan kakak Batrisyia. 3.6 kg kau... Kus semangat!

So, sempena dengan hari jadi kakak Batrisyia, cikla nak lancarkan satu giveaway iaitu Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. Sebelum tu, jom kita tengok apa syarat-syaratnya. Jangan risau, cikla guarantee syarat semestinya senang dan kacang goreng je. Hihi...

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. 

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut;

  1. Peserta mestilah mempunyai blog dan bermastautin di MALAYSIA. 
  2. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.  
  3. Follow g+ di SINI
  4. Follow twitter di SINI. (jika ada).
  5. Follow Instagram di SINI. (jika ada). 
  6. Like fb page di SINI
  7. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.
  8. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  9. Dalam entri korang tu, ceritakan seringkas yang mungkin tentang pengalaman bersalin yang tak boleh korang lupakan. Tak kiralah gembira atau sebaliknya. Kalau peserta lelaki, cerita pengalaman isteri atau anda sendiri saat-saat menanti detik-detik bersejarah itu. Bagi yang berpengalamanlah. Kalau takde, skip syarat ni. 
  10. Siap.

Segmen bermula dari 3 Mei 2018 hingga 31 Mei 2018 jam 8 malam. So,  cikla akan pilih seorang peserta yang akan menerima hadiah best dari cikla. Tapi, kalau penyertaan sangat menggalakkan cikla akan tambah seorang lagi pemenang untuk menerima hadiah misteri. Tapi kalau peserta kurang dari 10 orang, automatik giveaway ini terbatal.

Pemilihan pemenang akan menggunakan cara pick up by myself. Senang cakap, guna cara pilih dan menanglah. Bukan gores dan menang tau. Hihi... 

Hadiah yang akan diberikan kepada pemenang giveaway yang bertuah! 

Inilah dia hadiah yang tak seberapanya ini yang cikla nak berikan nanti. Handbag ini adalah antara koleksi peribadi kesayangan cikla tau. Disebabkan cikla dah beli handbag baru, so cikla nak bagi dekat mereka yang bertuah dan sudi menerimanya. Hihi. Lagipun, cikla pun jarang pakai handbag ni. Adalah 2 kali kot. Lepas tu simpan. Hihi. Itu sebab kondisinya masih bagus sih... 

So, siapakah yang bertuah itu? Jeng jeng jeng... Kita tengok siapa yang kena nanti ya...

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.
Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. 

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.
Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. 

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.
Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. 

Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway.
Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway. 

Cantik kan handbag nya. Boleh buat handbag raya tau. Kalau korang menang nanti, dah jimat dah, tak payah beli. Hehe... 

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, cikla lancarkan Batrisyia Birthday and Preloved Handbag Giveaway ni sekarang. So, apa lagi. Jemput join semua. Support cikla.

Terima kasih daun keladi, semoga korang terpilih nanti. Happy giveaway and good luck!

16 comments:

  1. cantiknya handbag tu! Saya join tau cikla :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ana sudi join. Good luck...

      Delete
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih najwa sudi join. Good luck...

      Delete
  3. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthdays-and-preloved.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ana sudi join. Good luck...

      Delete
  4. sy join ye cikla ;)
    http://areumdawa.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tikah sudi join. Good luck...

      Delete
  5. Assalamualaikum CikLa, saya datang untuk join dan support awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shikin sudi join. Good luck...

      Delete
  6. Kinah join ye
    http://www.apekinah.com/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kinah sbb sudi join. Good luck

      Delete
  7. joinn :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum . .

    S.K. join . . Semoga murah rezeki CikLa

    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... Tq S.K atas doakan. Good luck...

      Delete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.