Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

by - January 31, 2017

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. |  *this is sticky post until 8 pm on 31 Januari 2017. Scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ!  Assalamualaikum wbt... Hai korang... Segmen bloglist kembali lagi. So, macam biasa cikla nak cari bloglist baru untuk bulan Februari pulak. Syarat pun macam biasa jugak.

-SEGMEN TAMAT-



  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like fb page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.' 
  7. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  8. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen.
  9. Siap.

Segmen bermula sekarang, 15 Januari 2017 hingga 31 Januari 2017 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama sebulan.... Penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak.... ^_^

So, apa lagi... Meh meh join cepat... I hope your support... Oklah, sekian dulu... Selamat bersegmen korang.... Terima kasih.... wassalam....


❤❤SENARAI PESERTA❤❤

You May Also Like

66 Orang yang komen.

  1. wahhh.. ok cik la.. note :P nnti join book dlu..hihihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya join :)

      norfazpremix.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

      Delete
  2. ana join. semua dah follow except twitter sbb takde :)

    http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join... good luck...

      Delete
    2. Ok xpe... Terima kasih sbb sudi follow jugak y.. nnti Cikla follow back..

      Delete
  3. lapor diri cik la

    https://unnianje.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih unni sbb sudi join... good luck...

      Delete
  4. Dah join! http://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    Nak jemput cikla join GA kita :)
    http://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-blog-baru.html#

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join... good luck...

      Delete
    2. InshaAllah nnti Cikla join ga awk ye..

      Delete
  5. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  6. join
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  7. join
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum CikLa, saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam...Terima kasih sudi join... good luck...

      Delete
  9. Join

    http://belogsjm.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  10. Sab datang sini dan join segmen Cik La ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  11. http://ayubarbydol.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  12. elsa join & follow semua syarat hehe :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  13. join jugak...

    http://macammacamcite.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..Fida come back join sini
    http://www.fiedaazmi88.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  15. http://www.aimisyahirah.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  16. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  17. Farrah join :)

    http://frrhnd.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  18. Join....:)

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  19. join ciklaa :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  20. I'm Joining

    http://radenotion.blogspot.com/2017/01/segment-blog-list-2017-4-ciklapunya-blog.html

    ReplyDelete
  21. Kak Sue pun join :)

    http://www.shuhaidakabdy.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017-ciklapunyabelog-dot-blogspot-dot-my.html

    ReplyDelete
  22. join..

    http://www.ceritaejoy.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  23. saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  24. join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  25. JOIN

    http://itsmelyya.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  26. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  27. saya join

    https://presntisgift.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  28. Wah, hebatnya sambutan.
    Tahniah CikLa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join WP... kasi meriah lagi... hihi

      Delete
  29. http://messarah.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  30. Salam cikla saya join..bru jumpa..haha

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... baru jumpa ye.. xpe lah..

      Terima kasih sudi join... good luck...

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.